Fotobank

Sinds enige jaren zijn we bezig de foto’s van onze geschiedkundige vereniging te digitaliseren en te publiceren op de website FotoBank, een website speciaal ontwikkeld voor Geschiedkundige en Historische Verenigingen.

Er staan nu van de Geschiedkundige Vereniging Giessenburg en Schelluinen bijna 4000 foto’s op FotoBank, maar dit worden er snel meer. Er zijn twee categorieën: personen en plaatsen. Tot nu toe staan bij de foto’s alleen de plaatsnamen en straten + huisnummers vermeld. Het is de bedoeling dat in een later stadium een uitgebreidere beschrijving bij een aantal foto’s wordt geplaatst.

Op alle door de Geschiedkundige Vereniging van Giessenburg en Schelluinen geplaatste foto's en teksten rust auteursrecht.
Het is verboden dit werk openbaar te maken of te verveelvoudigen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de genoemde vereniging.

Op de homepage van FotoBank is bovenaan een bruine balk te zien met o.a. het item ‘deelnemers’. Klik hierop en de deelnemers aan FotoBank worden getoond. Bovenaan staat de naam van onze vereniging. Aan de rechterkant ziet men het aantal geplaatste foto’s. Klik op dit getal en de foto’s worden zichtbaar. Door op de foto te klikken wordt deze in groter formaat getoond en zijn ook deĀ  locatie + beschrijving te zien. Door op het pijltje naar rechts of links te klikken kan men door de collectie ‘wandelen’.

Met onderstaande button kunt u direct naar de foto's uit de categorie wegen, straten, huizen en water van onze vereniging.

 

Bezoekadres

Dorpsstraat 10
3381 AG Giessenburg
telefoon: 0184-652872
e-mail: secretariaatgvgs@gmail.com

Vacatures

Wij zoeken bestuursleden. Onze vereniging is op zoek naar een conservator en een bestuurslid PR en communicatie. Kom jij ons team versterken? Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden:

woensdag- en zaterdagmiddag
13:30 uur tot 17:00 uur
groepen op afspraak

0184 65 28 72
bgg 0184 65 15 77

Rabo Clubsupport

Ook in 2021 heeft onze vereniging meegedaan met Rabo Clubsupport. Met hulp van veel Rabo-leden leverde dat een aardig bedragje op ... > Lees verder

Boek Schelluinen

Ter gelegenheid van het feit dat Schelluinen 800 jaar bestaat, is door de Geschiedkundige vereniging een jubileumboek uitgegeven. > Lees verder

Fotobank

Duizenden historische foto's van onze dorpen in de Fotobank. Het aantal groeit nog steeds! > Lees verder

Privcay

Privacy reglement